Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

Tualoop

1 ekstra sæt kastepinde

69,00 kr.
Varenummer: 111860

Tualoop er et rigtig sjovt spil for hele familien. En slags moderne ringspil. 

Sportsligt og elegant i sin udformning.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


Du kan spille alle steder bare det er udenfor fx i haven, på stranden, i skolegården, ja fortsæt selv. Større indendørs områder hvor ejeren af dem er OK med der spilles Tualoop kan selvfølgelig også anvendes til spille. det kunne fx være den lokale gymnastiksal.

Målet med spillet er: 

1 spiller bruger sine kaste/gribe-pinde til sende ringen afsted til spiller 2 som så skal gribe den med sine kaste/gribe-pinde som så kaster tilbage til spiller 1 osv. (Ved flere spillere kaster spiller 2 selvfølgelig til spiller 3, som måske kaster til spiller 4 etc. indtil alle er med og der igen kastes tilbage til spiller 1) . På denne måde skiftes man naturligt til kaste og gribe.

Ja faktisk er der uanede muligheder for variere spillet, I kan jo også se om ikke I kan spille en slags disc golf med Tualoop, der kan I jo udnævne et sted til her startes og et andet sted til her skal ringen ramme og den der så bruger færrest forsøg på komme fra start til mål har vundet.

Ja eller find selv på endnu en måde spille på

Den store mængde måder spille på fører naturligvis til en nærmest uendelig måde kaste på. Ringen kan jo svæve lidt som en frisbee, med gode kaste skills og lidt kraft på kan du få den til svæve op til ca. 40 meter. Da det er en ring kan du selvfølgelig også få den til trille. Dette fører jo naturligt til at du som Tualoop spiller virkelig får trænet din smidighed og motorik og det bare fordi du har det så sjovt med spille Tualoop. 

Anbefales fra 6 år.

Ikke egnet for børn under 3 år.

Og som om ovenstående ikke er nok så

Tualoop er fremstillet med bæredygtighed in mind 

Fx er der Ingen skadelig kemi, altså indeholder ingen BPA eller andre skadelige stoffer

Pindene er fremstillet af FSC-mærket bøgetræ fra en skov i producentens område (Leipzig, Tyskland) Ringen er fremstillet af bioplasten der er fremstillet af sukker harpiks og træfibre.

Med i et sæt (2 spiller eller 8 spiller) følger også en mulepose der er lavet af 100% Fairtrade certificeret bomuld. Denne mulepose er fremstillet i det sydlige Indien, men ellers er alt ved Tualoop fremstillet i Tyskland.

I øvrigt samarbejder producenten med et forsorgshjem i området og ofte er det folk herfra der har pakket varerne, alt i alt en ren win-win