Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

Leg til udvikling

Med omtanke og omhu kan vi alle være med til ændre noget.

For det enkelte barn, for hinanden for miljøet og dermed en bedre fremtid både for jorden og for børnene, som jo er vores allervigtigste ressource.

Inden du spørger: Jeg gør mig ingen illusioner om at hvad én person alene gør ændrer ret meget i det store billede. 

I stedet er tanken nærmere at det én person gør kan inspirere 2 andre, som hver inspirerer 2 andre og så fremdeles og vi dermed pludselig har ganget 2 med sig selv et tilstrækkeligt antal gange til at rigtig mange mennesker bevæger sig i samme positive retning og på den måde ender det med samlet få en stor effekt.

Mission

Som fuldtids enlig far til en utroligt skøn dreng med ADHD og flere andre psykiatriske diagnoser, så kan hverdagen byde på rigtig mange sjove oplevelser Især når en eller flere af diagnoserne støder ind i en verden der ikke er gearet til mødet.

Det jeg oplever herhjemme bliver ofte omsat til inspiration og drivkraft både som far til førnævnte skønne dreng og til ideer der muligvis kan hjælpe andre.

Jeg har nemlig også altid ønsket være støtte og inspiration for andre. Jeg ved at legetøj og den deraf fælles læring mellem barn og forælder har utroligt høj værdi.

Som mange forældre til børn med psykiatriske diagnoser vil vide er det ofte sådan at hverken pædagogikken eller medicinen kan stå alene og sommetider er der endda behov for mere end bare pædagogik og medicin for stimulere/berolige barnet.

Med motorisk og sensorisk stimulering kan man nå meget langt. Det opdagede jeg selv med min søn, hvis altså ikke det nærmere var ham selv der opdagede hvor meget primært motorisk stimulering betyder for ham.

Det fik mig til opsøge høj-kvalitets miljøvenlige varer der kan fungere som støtte for børn med særlige behov, når disse børn støder ind i en verden med for lidt plads til deres særlige behov. Både legetøj og andet udstyr.

Ja faktisk opdagede min søn helt af sig selv at bare 10 minutter om dagen på balancebrættet skabte en masse ro i hans hoved. Han brugte udtryk som: "Det får løven (sådan har han altid omtalt sin ADHD også før han fik diagnosen) inde i min hjerne til være en kattekilling" og "Det får vampyr-kaninen (en måde han altid har omtalt noget autismeagtigt ved ham, også før han samtidig med ADHD-diagnosen også fik en på kanten af autisme-diagnose) i mig til være en almindelig kanin"

Med varer af høj kvalitet indenfor områder som kreativ leg og balanceleg startede jeg i slutningen af 2019 legetøjsuniverset Racoon Toys.

Og jeg ønsker at universet udfolder sig den smukke blomst det har mulighed for blive.Vision

Mit grundlæggende fokus for forretningen er miljøvenligt legetøj uden skadelig kemi med stort fokus på høj kvalitet og det til så fornuftige priser som den høje kvalitet tillader.

Med den høje kvalitet vil det enkelte barn kunne få rigtig meget ud af legetøjet. Ja eller det skønne balancebræt, der har så høj en kvalitet at det vil kunne følge barnet helt fra børnehaven op gennem skoletiden og ungdommen samt videre igennem voksenlivet og undervejs vil balancebrættet kunne spille flere forskellige roller.

Denne høje kvalitet betyder at produkterne har en dejlig lang levetid, hvorved spild minimeres. Ja modellervoksen fra danske The Wild Hearts er endda komposterbar, så skule den være udtjent som barnets modellervoks, så kan den blive til gødning for nogle fine blomster eller dejlige gulerødder.

Disse ting er klart med til at der kan efterlades en renere verden til de kommende generationer og det har de helt klart fortjent.

Selv med små skridt kan vi alle bidrage til den renere verden, netop fordi én person kan inspirere 2 etc. og vi på denne måde skaber en sommerfugle-effekt.

Kerneværdier

Det helt gennemgående tema hos Racoon Toys er den højeste kvalitet.

Ambitionerne er: Den bedste kundeservice samt en meget høj grad af miljøvenlighed.

Dette resulterer i produkter med en høj kvalitet, så produkterne kan bruges igen og igen og dermed glæde både store og små i mange år.