Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

Leg til udvikling

Med omtanke kan vi alle være med til at ændre noget – for det enkelte barn, for hinanden, hele verden og for en bedre fremtid.

Mission

Som far til en skøn dreng med ADHD og andre diagnoser kan udfordringerne stå i kø, men det er ligeledes min inspiration og drivkraft, både personligt og i mit arbejdsliv. Jeg har altid ønsket at yde inspiration og støtte til andre, og her kan legetøj og den dermed forbundne fælles læring være helt optimalt. Med de rette hjælpemidler til motorisk stimulering kan man nå meget langt. Dette skete for min søn, og derfor gik jeg på jagt efter de bedste hjælpemidler på det globale marked, både legetøj og andet udstyr. Med blot 10 minutter om dagen på det udvalgte balancebræt blev vores hverdag pludselig mere rolig, og det har givet os begge meget mere overskud.

Med det bedste inden for kreativ leg og balanceleg startede jeg Racoon Toys i år 2019. Som en smuk blomst har dette fantastiske legetøjsunivers siden foldet sig ud og det er mit store håb at det udfolder sig endnu mere og blive større og større.

Vision

Mit grundlæggende fokus er bæredygtigt legetøj med fokus på kvalitet og funktionalitet til fornuftige priser. Det enkelte barn får meget ud af legetøjet, samfundet stimuleres af en positiv udvikling, både hos det enkelte barn og økonomisk. Vi har et fælles ansvar for at efterlade en renere verden til de kommende generationer.

Vores fælles ansvar ligger i mange af hverdagens store og små momenter samt i flere aspekter af dagligdagen – med små ændringer bliver vi alle del af en positiv sommerfugleeffekt.

Kerneværdier

Det gennemgående ord hos Racoon Toys er bæredygtighed – førsteklasses miljøvenlige ambitioner med bæredygtige kvaliteter forenet i de bedste og mest bæredygtige produkter, der kan fås i Europa. Produkterne holder længe og vil i mange år glæde både store og små samt stimulere en positiv udvikling.

Bæredygtighed viser sig i vores andre kerneværdier, bl.a. kvalitet og udvikling. Som allerede beskrevet har jeg været rundt i hele Europa for at finde det allerbedste af det bedste. Fordi alle børn fortjener de bedste muligheder for en god udvikling gennem leg, nye oplevelser og positiv stimulering.