Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

Lidt om min butik
Bæredygtigt kvalitetslegetøj
– fordi vi holder af planeten og dens fremtidige generationer 
 


Velkommen til
Racoon Toys

Vi er en  online legetøjsbutik, med flair for bæredygtige kvaliteter. Vi er startet i det små i slutningen af 2019.

Grunden til vi er startet er at jeg som enlig far på fuld tid til en dejlig dreng med ADHD som primær diagnose og flere sekundære diagnoser og en stor interesse for miljø og bæredygtighed, så syntes jeg der manglede noget nemt og overskueligt med fokus på både bæredygtighed og holdbarhed.

Du er altså kommet til et legetøjsunivers hvor fokus er på bæredygtighed, miljøvenlighed og en høj kvalitet.

Ønsker du at købe legetøj til dit barn, der holder længe og er motorisk udviklende?

Så er du kommet til det helt rette sted.


Vores produkter er nøje udvalgt, med fokus på bæredygtig produktion – i hele processen.


Det med at tænke hele processen og dermed også transporten af varerne ind er årsagen til at vi kun har europæiske produkter på hylderne. Grænsen kunne i princippet ligeså godt have været kun danske produkter på hylderne, eller kun nordiske, men vi valgte altså at gå med hele Europa.


Dog har en af de tanker Corona-krisen satte i gang været: ”Der skal flere dansk-producerede produkter på hylden” så vi er på vej med en formulering af hvor stor en procentdel af varerne der skal være produceret i Danmark. Derudover gør vi vores bedste, for at holde priserne fornuftige for den almene børnefamilie, så alle kan være med.

At være bæredygtig er mainstream i dag, men for mig er det en hjertesag

Vores svar på grøn omstilling, starter med vores planets mindste generationer. Vi mener det er vigtigt at tage ansvar, så vi kan holde jorden sund – med vores produkter, sikrer vi os, at produktionen har været mild og grøn. Børn i vores del af verden, vokser heldigvis op og har det godt.
Vi er privilegerede at kunne give vores børn så meget. Men det vigtigste for fremtiden er, at vi kan tage beslutninger som også gavner vores planet.

Vi er vilde med glade kunder!

Vi går naturligvis meget op i, at vores kunder får den bedste oplevelse, så derfor sidder vi altid klar til at kunne svare på jeres spørgsmål – vi er en lille virksomhed, og ønsker at yde en personlig service, så vi kan blive ved med at udvikle os. 

Ja faktisk ønsker vi at blive verdensmester i god kundeservice. 

Dette betyder blandt andet:

Der følger en personlig håndskrevet hilsen med hver eneste ordre ud.

Vi bytter julegaver helt frem til og med den 24. juni.

I er altid velkomne til at sende feedback, ris og ros til os: khj@racoon-toys.dk
Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, en ordre eller noget helt tredje, så er du velkommen til at kontakte os. 

Vi glæder os til at blive din foretrukne online legetøjsbutik!

 

Alle produkter på siden er selvfølgelig CE-mærkede og godkendt som legetøj.

Dog med balancebrættet "the.Board" som undtagelse, denne er nemlig certificeret efter DIN913 det vil sige som sportsudstyr.

Den har i øvrigt vist beroligende effekt på børn med ADHD og/eller autisme.

Bestilling og Kontakt

På hverdage: Afgiv din ordre senest klokken 17.00 og få leveret næste hverdag. Vi afleverer selv pakkerne på GLS-depotet. Gælder selvfølgelig kun for varer vi har på lager. 

Du kan kontakte os på telefon: (+45)29134943 (mandag - fredag 15.30-17.00 samt lørdag 09.00-15.00) eller på mail: khj@racoon-toys.dk, mails vil altid blive besvaret hurtigst muligt. I hverdagene forventer vi kunne besvare en mail indenfor et par timer. Men da lovgivningen siger at vi skal overholde den tidsfrist vi skriver her, så garanterer vi et mailsvar indenfor 24 timer på hverdage.

De bedste hilsner,
Racoon Toys


Vi er også på de sociale medier

Instagram: racoontoysdk

Facebook: Racoon Toys

Dem er vi vist for resten forrygendes ringe til få opdateret, men jeg må tage mig sammen. I øvrigt har jeg besluttet at jeg prioriterer Instagram, så noget vil kun være på Instagram også selvom det er pærenemt slå op begge steder samtidig.