Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

Specielt for erhvervskunder

Erhvervskunder – vores legetøj er jeres udviklingsmuligheder

Legetøj er dejligt og lade børns øjne lyse i begejstring, men har du nogensinde overvejet at det kan være et nyttigt arbejdsværktøj? Med vores unikke produktsortiment til meget konkurrencedygtige priser har vi det helt rigtige til jer.

Som erhvervskunde kan vi altid love dig:

  • Rådgivning og hjælp til at finde det helt rigtige

  • Stort udvalg og hurtig levering

  • Jeg  er nem at komme i kontakt med, både på mail og på telefon. Jeg foretrækker dog klart at blive kontaktet på mail, da Racoon Toys endnu ikke er noget jeg kan leve af og derfor stadig har et ordinært fuldtidsjob.

  • Gode priser

Vil du som erhvervsdrivende, skole eller organisation være helt og aldeles sikker på at legen forløber som den skal, er Racoon Toys den rigtige partner for dig. For mig er det afgørende at indgå samarbejde med mine kunder opstået på ideen om noget nyt og udviklet gennem rådgivning og løbende sparring samt hurtige leveringer. Jeg ved at prisen desværre spiller en afgørende rolle for skoler og offentlige institutioner, og derfor er jegaltid interesseret i at skabe personlige tilbud, hvis du er interesseret i at aftage et større vareparti. Og er jeres skole/daginstitution for lille til tage større varepartier, så finder vi nok også en løsning der. Det kan jo tænkes at I er 3, 4 eller flere små der går sammen om bestille til én fælles leveringsadresse. Professionel og hurtig rådgivning bundet op på leg og udviklingsmuligheder er alfa og omega, så vi sammen kan lade leg blive til udvikling.

Erhvervskøb

Som erhvervskunde gælder følgende handelsbetingelser. Ellers er der samme betingelser som ved privatkøb.

  • Du har 12 måneders reklamationsret og skal indsende den defekte vare for egen regning

  • Der er ingen fortrydelsesret

  • Kontakt om mulighederne for at betale med EAN

  • Kontakt os for specialtilbud. Det er nemmere at få en god pris end du tror