Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

En skole om elev med autisme

Så snart han er utryg går han på boardet og vipper stående.
Er han træt kan han ligge og vugge - det giver bevægelser som forplanter sig i kroppen til energi når han så er klar til opgaver igen.
Han hører bedre efter hvad der foregår og Hans autisme er i kontrol så han ikke fyldes af uro og stædighed.
Det er meget forebyggende.
Han står og lytter med i undervisningen og når han selv skal udføre opgaven går han ned fra boardet og går i gang, så god en energi han opnår!

En skole om elev med indre uro

Uro koncentrationsbesvær men uroen er indre..
Han er blevet meget mere i balance.
Boardet bruges som gynge under bordet. Det har konstant været der imens han arbejder..
Træder så den kommer i bevægelse og så modsatte fod.

En lærer skriver

"Dreng fra 2.A har lånt brættet i de 3 uger det har været til låns.

Det har haft rigtig stor og positiv effekt på drengen, da hans motoriske uro i timerne i den grad er blevet formindsket. Han har haft klare retningslinjer på hvor han måtte bruge brættet og han har selv vurderet hvordan han ville bruge det. Det har primært været stående, men til tider også liggende. I stående position har hans verbale urolighed også været aftagende. I liggende position har han brugt sin kuglepude til hovedpude, det har fået ham til slappe helt af. 

Han fortæller selv at han er glad for det og at det giver ham mere ro. Jeg er helt enig med ham."

Privat med 10 årig med ADHD + flere andre diagnoser

Den 10årige med ADHD og andre diagnoser samt sandsynligvis angst (dette er dog ikke diagnosticeret) har ellers gennem længere tid haft rigtig svært ved lægge sig til ro når der skal soves.

Når han ellers har været lige ved falde hen har han en 5-6 gange hver aften lige skullet noget der forhindrede ham i sove også selvom relevansen af det han lige skulle var på niveau med "skal vi egentlig have flæskesteg eller and til jul?"

Men bare 10 minutter om dagen, selv midt på dagen, med fri brug af the.Board har givet ham en helt anden ro, så han nu forholdsvis nemt finder roen når han skal i seng. Også selvom han skal tidligt i seng

Privat med 4årig datter og 1årig søn

Datteren på 4 år bruger balancebrættet rigtig meget og har stor glæde af det. Det har den 1årige søn såmænd også. Han synes nemlig det er fantastisk at sidde eller ligge på og så blive gynget.

Naturbørnehave

En naturbørnehave har også testet 2 balancebrædder som de bestemt ønskede beholde efter test.

Så der er god brug af balancebrættet rundt omkring i det danske land

10 årig pige om Crayon Rocks

Her en udtalelse fra en 10årig pige der af og til kommer i huset hos os, da hun fik øje på en pakke Crayon Rocks.

Orv det er dem jeg har derhjemme, de er rigtig gode. Når jeg presser hårdt så knækker de ikke. Det gør andre farvekridt. Dem her er ligeså holdbare som sten.