Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

Salgs- og leveringsbetingelserSalgs- og leveringsbetingelser


  1. Generelle oplysninger

Racoon Toys ved Knud Jensen

CVR-nr.: 40909834

Adresse: Tinnetvej 2B, 7173 Vonge

Mailadresse: khj@racoon-toys.dk.

Tlf.nr.: (+45)29134943

Bank: Nykredit Bank

Registreringsnummer: 5479

Kontonummer 5082282
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.racoon-toys.dk


Aftalerne indgås på dansk. Aftalerne er kontrakter for salgs- og leveringsbetingelser B2B og salgs- og leveringsbetingelser B2C. Handelsbetingelser regler er beskrevet nedenstående, men ved yderligere spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.racoon-toys.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret. 
For erhvervskunder gælder særlige handelsbetingelser – læs om forskellene her.

Racoon Toys er der for dig. Vi bestræber os for altid at have et opdateret varesortiment, men i tilfælde af udsolgte varer vil vi altid kontakte dig hurtigst muligt.Prisfejl

Er en pris åbenlyst sat for lavt og behæftet med fejl og kunden burde have indset dette, er Racoon Toys ikke forpligtet til at levere denne vare til den forkerte pris.Udgåede varer

Racoon Toys bestræber sig altid på at have gode fyldte lagre, men i tilfælde af udgåede bestillingsvarer, leverandørsvigt eller udskudt leveringstid bestræber Racoon Toys sig på at kontakte kunden hurtigst muligt for at finde en for begge parter fornuftig løsning.

Vores kategori ”Restsalg” er dog undtaget fra ovenstående. Denne kategori indeholder nemlig varer som vi af forskellige årsager ikke ønsker at genanskaffe.Prisfejl

Er en pris åbenlyst sat for lavt og behæftet med fejl og kunden burde have indset dette, er Racoon Toys ikke forpligtet til at levere denne vare til den forkerte pris.
  1. Betaling


Vi modtager betaling med

  • Dankort

  • VISAkort

  • VISA Electron

  • MasterCard

  • Maestro

  • MobilePay.


Vi modtager også betaling med ViaBill, ja og vi modtager også gerne en bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Se vores bankoplysninger øverst oppe.

Det er selvfølgelig også en mulighed at betale med EAN-nummer, i så fald kan du blot vælge EAN fakturering i udtjekningen og taste dit EAN-nummer under ”Tilføj kommentar til din ordre” på betalingssiden i udtjekningen.

Som det ser ud pt. tager vi ikke udenlandske kreditkort


Her skal det være nemt være kunde, så vi tager ikke kortgebyrer. Ligeledes trækker vi i henhold til dansk køberlovgivning først beløbet, når bestillingen afsendes/afhentes. Indtil da er beløbet kun reserveret.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes. 

Priserne er inklusive moms og angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform. Betaling med ViaBill

Hvis du vælger ViaBill som betalingsmetode, modtager du først din bestilling. Herefter begynder en månedlig ydelse d. 20. hver måned til hele købssummen er afbetalt. Der kan finansieres køb på op til 2.000 kr. Ønsker du et større beløb, kan du ansøge gennem SparXpress.

I tilfælde af udeladte eller for sene betalinger påligges et gebyr på kr. 39. Vælger du at returnere din bestilling, ophører ligeledes ViaBill-betalingen.


Læs mere her: www.viabill.com/kredit  1. Levering


Vi leverer varerne med GLS, Postnord eller DAO efter kundens valg.
Vi leverer til Danmark, dvs. fastlandet, brofaste øer og Bornholm. Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.


Fragtmetode og forventet levering fremgår ved bestilling af de enkelte produkter. Udvalget af fragtmetoder og dertilhørende priser kan derfor variere, da vægt og varestørrelse påvirker fragtmulighederne. Har du udvalgt en shop hvor der ikke er plads, vælger fragtfirmaet et andet sted i nærheden.

Racoon Toys leverer varen 1-3 hverdage efter dit køb til alle adresse i Danmark. Der er tegnet en vareforsikring til dækning af eventuelle beskadigelse eller bortkomst under transport.
Afhængig af din ordres størrelse, din valgte transportør og din valgte service fra transportøren kan fragtpriserne for den enkelte ordre variere fra fri fragt til 54 kr.

Som eksempel på yderlighederne:

Du bestiller varer for mindst 449 kroner og vælger levering til pakkeshop med GLS I så fald er der fri fragt.

Den anden yderlighed er: Du bestiller varer for under 449 kroner og vælger GLS levering til hjemmeadressen, i så fald er prisen for fragt 54 kr.


Og så den nærmere oversigt over fragtservices og priserne for benytte dem:

GLS
med levering til pakkeshop:
Fri fragt hvis den samlede pris for varerne er mindst 449 kroner, ellers 29 kroner.


GLS med levering til privatadresse eller firmaadresse:
25 kroner hvis den samlede pris for varerne er mindst 449 kroner, ellers 54 kroner

Det er også muligt afhente ordrer på adressen Tinnetvej 2B, 7173 Vonge, vælger du afhentning så afvent besked om din ordre er klar.
Samt oplysninger om det nærmere tidsrum hvor ordrer kan afhentes.


Ordrer til afhentning skal være afhentet senest 7 dage efter bestilling, er der forhindringer i forhold til dette er du velkommen til kontakte os på mail og så finder vi en løsning der matcher begges behov.


Du får en mail om at din ordre er klar til afhentning. Denne mail indeholder et ordrenummer samt en ekstra oplysning fx en kode. Både ordrenummer og den ekstra oplysning skal oplyses ved afhentning.


Det er muligt at betale ved afhentning. Indtil videre dog kun med kontant betaling.


Du kan selvfølgelig også få en anden til afhente din ordre, men husk at den du vælger til afhente skal have ordrenummeret og den ekstra oplysning fra mailen du modtog om at din ordre er klar til afhentning.


  1. Fortrydelsesret


Som forbruger har du i henhold til købeloven 14 dages fortrydelsesret ved køb af varer hos Racoon Toys. Dette gælder dog kun privatkunder, da erhvervskunder som udgangspunkt ikke har fortrydelsesret. Læs mere her.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter modtagelse af bestillingen. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.


Sådan gør du brug du fortrydelsesretten


Du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Racoon Toys, Tinnetvej 2B, 7173 Vonge, 29134943, khj@racoon-toys.dk.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular 
fortrydelsesformularmen det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen eller nederst i handelsbetingelserne.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse uden samtidig at informere om dette.4.1 Fortrydelse af en del af købet


Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


.

Returnering af varen og returomkostninger


Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Racoon Toys, Tinnetvej 2B, 7173 Vonge uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter meddelelse om retur. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen, 
og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Her skal du være opmærksom på at forsendelsen kun er forsikret hvis du vælger at sende den som pakke.


Afprøvning af varen og emballage INGEN RETURRET

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må prøve varen som i en forretning, men du må ikke tage den reelt i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning med fysiske eller kosmetiske skader til følge og vi ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetales købsbeløbet
ikke.
Vi anbefaler at sende varen retur i original emballage.Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Hvor stor en værdiforringelse som manglende original emballage medfører, vil selvfølgelig være produktafhængigt.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.


Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse


Når du fortryder, refunderer vi betalingen modtaget fra dig. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.


Vi refunderer alle betalinger for denne bestilling modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet aftales. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.


Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.Da Racoon Toys foreløbig er et enkeltmandsfirma, så er der desværre kun én person til vurdere varens stand ved returnering, men jeg vil selvfølgelig bestræbe mig på vurdere en eventuel værdiforringelse rent objektivt.


5.1 Garanti 


På the.Board har vi valgt at vi udover hvad købeloven kræver tilbyder life-time garanti. Gælder selvfølgelig kun så længe produktet behandles efter forskrifterne.Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du som privatkunde har reklamationsret i 24 måneder, som erhvervskunde i 12 måneder.Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Der vil selvfølgelig blive lyttet til alle rimelige ønsker du som kunde måtte have, så vi sammen kan finde en mindelig løsning til glæde for begge parter.


Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  


Vi betaler udgifterne for de almindeligste fragtformer, såsom GLS, DAO og Postnord. Ja vi vil endda gerne maile dig en label til returfragt, så er du sikker på din forsendelse er forsikret og vi har allerede betalt dine rimelig fragtomkostninger.


Send mail til khj@racoon-toys.dk eller gør os på anden vis opmærksom på hvad fejlen er, Jo mere detaljeret du kan beskrive fejlen, jo bedre kan vi forklare vores leverandør hvad fejlen er og dermed få den rettet.


Hvis der er tale om en billig vare såsom fx en pakke gadekridt, så tænker vi det er nemmere bare sende dig en ny.
Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Knud på mailadressen: khj@racoon-toys.dk hvor du selvfølgelig vil blive mødt med løsningsorienteret tilgang. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dkHar du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse khj@racoon-toys.dkPersondatapolitik


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.Personoplysningerne registreres hos Racoon Toys ved Knud Jensen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på racoon-toys.dk er Racoon Toys ved Knud Jensen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: khj@racoon-toys.dk.
Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:

Racoon-toys.dk

Tinnetvej 2B

7173 Vonge

khj@racoon-toys.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________


Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________


Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________


Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)Salgs- og leveringsbestillinger er senest opdateret  d. 16.06.2020