Fri fragt ved ordrer over 449 DKKSalgs- og leveringsbetingelser


Generelle oplysninger

Racoon Toys ved Knud Jensen

CVR-nr.: 40909834

Adresse: Tinnetvej 2B, 7173 Vonge

Mailadresse: khj@racoon-toys.dk.

Tlf.nr.: (+45)29134943


Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.racoon-toys.dk


Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.racoon-toys.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.Betaling og levering


Vi modtager betaling med mange forskellige korttype fx Dankort, VISAkort, VISA Electron, MasterCard og Maestro, derudover modtager vi også andre kort samt MobilePay. Vi modtager også betaling med ViaBill, ja og vi modtager også gerne en bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.


Her skal det være nemt være kunde.


Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes. 

Priserne er inklusiv moms og angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.


Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kreditEr varen på lager leveres den 0-2 hverdage efter dit køb. For varer på fjernlager forventes leveringstiden være 2-10 hverdage.

I nærområde, det vil pt. sige hvis postnummeret hører til i en af følgende områder:

6933

7000-7451 (begge inclusive)

8600-8783 (begge inclusive)

så leverer jeg personligt og det helt uden fragtomkostninger. Skulle du nu ønske levering til et andet postnummer som ligger tæt på et af de nævnte så send en mail til kjhj@racoon-toys.dk eller en SMS til 29134943, så finder vi en løsning. 

Derudover leverer jeg varerne med GLS

Fragtpriser: Fri fragt til 54 kroner.

Ved køb på 0-449kr. og levering til GLS-shop: 29 kr.
Ved køb over 449 kr. levering til GLS-shop: fri fragt

Ved køb på 0-449 kr. og levering med GLS på adressen: 54 kr.
Ved køb over 449 kr. og levering med GLS på adressen: 25 kr.
Der leveres kun i Danmark, herunder ikke Grønland og Færøerne

Det er også muligt afhente ordrer på adressen Tinnetvej 2B, 7173 Vonge, vælger du afhentning så afvent besked om din ordre er klar. Ordrer til afhentning skal være afhentet senest 7 dage efter bestilling.
Fortrydelsesret


Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del-

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.


Sådan udnytter du fortrydelsesretten


Du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Racoon Toys, Tinnetvej 2B, 7173 Vonge, 29134943, khj@racoon-toys.dk.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular 
fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen eller nederst i handelsbetingelserne.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.Fortrydelse af en del af købet


Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


.Returnering af varen og returomkostninger


Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Racoon Toys, Tinnetvej 2B, 7173 Vonge uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen,
og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse


Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.


Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.


Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har
 reklamationsret i 24 måneder.


Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.


Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  


Send mail til khj@racoon-toys.dk eller gør os på anden vis opmærksom på hvad fejlen er, gerne så detaljeret som muligt. Jo mere detaljeret du kan beskrive fejlen, jo bedre kan vi forklare vores leverandør hvad fejlen er og dermed få den rettet.
Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Knud på mailadressen: khj@racoon-toys.dk hvor du selvfølgelig vil blive mødt med løsningsorienteret tilgang. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dkHar du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse khj@racoon-toys.dkPersondatapolitik


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.Personoplysningerne registreres hos Racoon Toys ved Knud Jensen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på racoon-toys.dk er Racoon Toys ved Knud Jensen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:
khj@racoon-toys.dk.
Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:

Racoon-toys.dk

Tinnetvej 2B

7173 Vonge

khj@racoon-toys.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________


Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________


Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________


Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)Salgs- og leveringsbestillinger er senest opdateret d. 16.06.2020