Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

Fingermaling 4 farver turkis-rosa-pink-lilla

129,00 kr.
Varenummer: 79603

4 X 150 gram fingermaling i farverne turkis, rosa, pink og lilla.
1
+
Tilføj til kurv

Fingermalingen fra ökoNORM er den allerbedste på markedet – fantasifuld, fantastisk farverig, frisk, formrig og fleksibel. Med andre ord det bedste du kan gøre for at stimulere dit barn og dets udvikling. 

Konsistensen er god, malingen drypper ikke – med andre ord er den nem at vaske af både tøj og hænder og kan børstes af, når det er tørt. Fingermaling tekstil er derfor ikke længere en fare for tøjet. Barnet kan koncentrere sig om leg og sjov, og voksne skal ikke bekymre sig om ødelagt tøj.Her kan børn og også voksne virkelig udforske deres kreativitet, for malingen kan bruges både på papir, glas, træ og mange andre materialer. Fingermaling baby har aldrig været så fuld af muligheder for at alle kan være med.

Der kan duppes, spartles, stemples, bare males med fingrene eller hvad I nu kan finde på – kun børnenes ønsker og jeres fælles kreativitet sætter grænser.

I kan også lave aftryk af f.eks. hænder eller fødder eller måske bruge et håndaftryk som udgangspunkt til et træ. Fingermaling til børn med ÖkoNORM er dermed næsten uden kreative begrænsninger. 

Synes I malingen er for tyk så brug en smule vand til at fortynde den med.

ÖkoNORMs fingermaling indeholder ingen sundhedsskadelige stoffer. Farvestofferne er levnedsmiddelfarver, så malingen overholder alle standarder for tilladte tilsætningsstoffer.

Konserveret med phenoxyethanol og denatonium benzoat.

Fremstillet i Tyskland.

Børn under 3 år bør kun bruge fingermaling under opsyn af en voksen.