Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

Fingermaling 4 farver rød-gul-grøn-blå

129,00 kr.
Varenummer: 79601

4 X 150 gram fingermaling til børn i farverne rød, gul, grøn og blå

1
+
Tilføj til kurv

Fingermalingen fra ökoNORM er den allerbedste på markedet. Fingermaling baby findes med andre ord ikke bedre, nemmere, sundere eller sjovere – den lader kreativiteten stige til nye højder.

Konsistensen er god, og malingen drypper ikke. Den er nem at vaske af både tøj og hænder og børstes af når det er tørt, så der ingen risiko for at tøjet ødelægges. Til gengæld kan vi love timevis af kreativ leg og sjov, der samtidig stimulerer barnets udvikling. Her kan børn og også voksne virkelig udforske deres kreativitet for malingen kan bruges både på papir, glas, træ og mange andre materialer. Fingermaling 1 år og efter bliver dermed sjovere end nogensinde før, og der åbner sig nye verdener med mulighed for kreativ udfoldelse.

Der kan duppes, spartles, stemples, bare males med fingrene eller hvad I nu kan finde på. Fingermaling til stof har aldrig været nemmere eller givet så meget sjov og kreativ leg.

I kan også lave aftryk af for eksempel hænder eller fødder, eller måske bruge et håndaftryk som udgangspunkt til et træ. Fingermaling baby aftryk kan også være en fin måde at introducere barnet til farver og kreativ leg – en beslutning du ikke vil fortryde.  

Synes I malingen er for tyk, kan I bruge en smule vand til at fortynde den med.

ÖkoNORMs fingermaling indeholder ingen sundhedsskadelige stoffer. Farvestofferne er levnedsmiddelfarver, så malingen overholder alle standarder for tilladte tilsætningsstoffer.

Konserveret med phenoxyethanol og denatonium benzoat.

Fremstillet i Tyskland.

Børn under 3 år bør kun bruge fingermaling under opsyn af en voksen.