Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

Binabo 60 chips multicolor

189,00 kr.
Varenummer: 231860

Binabo ball - mere end en bold.


1
+
Tilføj til kurv

Én chip, uendelige muligheder - sådan er Binabo. Uanset om det er Binabo 240, Binabo 60 eller andre – Binabo skaber begejstring og stimulerer kreativitet hos børn. Med få simple klik kan du her designe dit eget legetøj, og kun fantasien sætter grænser. Byg bolde i forskellige former og størrelser. Boldene vil være robuste og kan holde til atletisk leg.

Lad din fantasi få frit spil og byg alverdens forskellige dyr, planter eller hvad du lige har lyst til med Binabo chips. Måske et gigantisk hjul eller Eiffeltårnet? Eller måske hellere din helt egen kuglebane, eller en lampeskærm? Binabo tilskynder bevægelse og stimulerer kreativ leg.

Der medfølger et lille hæfte med mange forskellige forslag til, hvad der kan bygges, så der er inspiration, men i virkeligheden er det kun din fantasi der sætter grænserne for kreativitetens udfoldelse. Konstruktionslegetøj til børn,
 konstruktionslegetøj 3 år, konstruktionslegetøj i træ alternativer er med andre ord det nye naturlige hit.

Binabo er lavet af biomaterialet Arboblend®, der er 100% fremstillet af fornybare ressourcer (sukker, træfibre og harpiks). Arboblend® er et miljøvenligt alternativ til plastik og uden giftstoffer. Det er let og fleksibelt at bruge både indenfor og udenfor.

Fremstillet i Tyskland

Ikke egnet for børn under 3 år, da det indeholder små dele