Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

the.Board

Rød Lakeret, med kork

999,00 kr.
Varenummer: 211860_RC

Levering fra 0-4 hverdage. Jeg sender hver dag, ligesom jeg også gerne kører ud med varer.

Til børnehaver, skoler etc.: Ønsker du at bestille flere styk af en vare end hvad jeg har på lager, så kontakt mig endelig på khj@racoon-toys.dk, så vender jeg hurtigt tilbage med et svar på hvornår jeg kan levere det ønskede antal.
Farve
Natural Olieret
Natural Lakeret
Rød Lakeret
Mint Lakeret
Natural Olieret
Natural Lakeret
Rød Lakeret
Mint Lakeret
Sort Lakeret
Sort Lakeret
Gul Lakeret
Gul Lakeret
Grøn Lakeret
Grøn Lakeret
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

the.Board er et kreativt legetøj, et fjedrende fitness- og sportsredskab, alt sammen i ét. Ekstrem høj kvalitet


God til motorisk træningAlle the.Board er færdiglavet i hånden, derfor er hvert eneste bræt unikt.


the.Board forefindes i 7 forskellige varianter, nemlig i Natural Olieret, Natural Lakeret, Rød Lakeret og Mint Lakeret, Sort, Gul og Grøn. Som alle 7 kan købes med 2 striber kork til beskyttelse af såvel gulv som bræt. 


Altså i alt 14 forskellige varianter, til normal priser fra 739,00 kr./stk. til 999,00 kr./stk. afhængig af finish

Størrelsen er 86 cm lang, 29 cm bred og 18 cm høj.

Vægten er 2,3 kg.

Der medfølger manual med brugsanvisninger og mange forslag til gymnastiske øvelser. Certificeret efter DIN913 (sportsudstyr). Er godkendt til en belastning på 120 kg.Forslag til brug:

Kreativt legetøj

Børns fantasi er grænseløs, derfor er der ingen brugsanvisninger til dem. Børnene balancerer stående, knælende eller liggende. Pludselig bliver the.Board måske en rutsjebane, en bro eller måske endda et piratskib, ja eller hvad de skønne børn nu finder på. Alsidighed gennem enkelhed - det enkle design opfordrer til kreativitet.Fjedrende fitness- og sportsredskab.For unge og voksne er the.Board det perfekte træningsredskab.

the.Board er ekstremt stabilt og alligevel meget fleksibelt. Derved bliver det til et godt fitnessredskab for alle aldersgrupper. Du kan for eksempel træne mobilitet, udholdenhed, styrke og koordination med dette redskab. Stående på the.Board som en gynge kan effektive og stabiliserende fitnessøvelser udføres.

Vender du the.Board om så den får en top som når børnene bruger den som bro til bilerne så får du et fantastisk underlag til forskellige gymnastikøvelser som for eksempel til styrkelse af mave-, ryg-, sæde- og benmuskulatur.


Egnet til børn fra 3 år. Dog anbefales det at børn under 6 år er under opsyn af én voksen når de bruger the.Board

Må kun bruges på et jævnt underlag.