Fri fragt ved ordrer over 449 DKK

Nyheder undervejs

Hej alle sammen

Hvis nu det bliver noget skidt det her, så håber jeg i bærer over med mig. Det er første gang jeg prøver skrive et blog indlæg

Jeg er jo en ung mand der til daglig er alene med en dejlig dreng, der har både ADHD og en "jeg er ikke helt på autismespektret, men næsten"-diagnose.

Det betyder faktisk at jeg af og til får ideer til hvad der kan hjælpe ham og mig herhjemme. Ja eller at jeg går og tænker tanker i retning af: "Det produkt der er supergodt som støtte her, men jeg ville ønske det også kunne..."

Og hvad den sidste angår har jeg faktisk fået en rigtig god forbedringsidé (synes jeg i hvert fald selv) til tyngdeprodukter, såsom tyngdedyner, tyngdepuder, tyngdeveste etc. der jo som bekendt hjælper mange børn med særlige behov, ja også ofte ældre demente.

Så der har jeg møde med en systue her sidst i september 2020. Denne systue mener at de kan hjælpe mig med min forbedringsidé.

Og selvfølgelig bliver de kommende produkter fremstillet i bæredygtige materialer. Bæredygtighed hele vejen rundt er meget vigtigt her.

Så er du interesseret i bæredygtige tyngdeprodukter, der forbedrer eksisterende produkter, så følg med her på siden.